Her er mine mest populære smaker, og fyll kombinasjoner.
Du velger selvsagt noe annet, om du ønsker det.
Standard sjokoladekake:
Sjokoladekake med ett lag vaniljekrem og sjokoladekrem.
Syrlig sjokoladekake:
Sjokoladekake med ett lag bringebærmousse, og ett lag lys sjokoladekrem.
Luxus sjokoladekake:
Sjokoladekake med ett lag lys sjokoladekrem og ristede hasselnøtter, og ett lag bringebærmousse med friske bringebær.
Sukkerbrød:
2 valgfrie fyll av disse: jordbær / bringebær / sjokolademousse, vaniljekrem, krokanrullkrem og aprikos, sjokoladekrem.
Etasjekaker over 2 etasjer lages ikke i sukkerbrød.
Cupcakes: Sjokolade eller vanilje, frosting av sjokolade, vaniljesmørkrem eller pistasjkrem
Makroner: Jordbær, bringebær, sjokolade, vanilje, pistasj, hasselnøtt
Cookies: sjokolade eller vanilje
Cake Pops: sjokolade eller vanilje